Home / Blog / Novetats Classes dirigides

MÀQUINES SALA FITNESS

07 de març de 2022

CINTES, ELÍPTIQUES, BICICLETES

ARTIS RUN

Una cinta ergonòmica i molt intuïtiva. Permet seleccionar la velocitat i el pendent sense interferir en el ritme de l’entrenament mitjançant les palanques “Fast Track Control”. Compta amb un monitor interactiu on podem seguir l’entrenament en directe o bé accedir a aplicacions d’oci (NetflixYoutubeTelevisió en directe etc.). La superfície tova de la cinta s’adapta als diferents estils de carrera dels usuaris.

GROUP CYCLING

La primera i l’única bicicleta estàtica del món que realitza un seguiment de la sessió. Combina un disseny exclusiu amb una capacitat de connectivitat d’última generació i amb una pedalada i unes sensacions sorprenentment realistes. La bicicleta compta amb uns ajustaments per a l’usuari fàcils i accessibles. Un nou concepte de sessió grupal on la música i els vídeos motivaran als participants que, alhora i gràcies a l’aplicació “MyWellness“, podran disposar de totes les dades i estadístiques personals al núvol.

SKILLMILL CONNECT

Una cinta revolucionària que permet als usuaris millorar la seva potència, la velocitat, la resistència i l’agilitat. Es tracta d’un aparell concebut per a realitzar entrenaments esportius professionals i ofereix una àmplia gama de rutines que facilitaran l’entrenament de tots els sistemes d’energia del cos. La cinta incorpora una pantalla LCD que permet registrar dades i avaluar els paràmetres i els resultats de l’entrenament personal.

ARTIS VARIO

Un aparell molt versàtil que permet realitzar un step vertical, una caminada o una carrera enèrgica. L’equipament de la màquina s’ajusta automàticament a les preferències de l’usuari, compensa la distribució de la càrrega i redueix l’esforç percebut. Dins de la seva categoria aquest aparell segueix sent el pioner a l’hora de cremar calories. Compta amb un monitor interactiu i un sistema antibloqueig pels pedals.

ARTICLES SIMILARS

Entrevista Núria Picas

Entrevista Núria Picas

Home / Blog / Entrevista a Núria PicasENTREVISTA A NÚRIA PICAS12 de novembre 2022COM HAS VISCUT LA CURSA SALOMON ULTRA PIRINEU 2022 ?L'he viscut d'una manera molt especial, perquè era el meu retorn després de més de 4 anys sense competir. Vaig escollir aquest cursa...

Tenim noves CLASSES DIRIGIDES

Tenim noves CLASSES DIRIGIDES

Home / Blog / Novetats Classes dirigidesNOVES CLASSES DIRIGIDES!1 de novembre, 2022TRX FLOW I HIPOIOGAIniciem el mes de novembre amb dues noves classes que estem segurs que t'agradaran! Seguint les tendències esportives i després de formar als nostres monitors, hem...

Operació bikini al CLUB ESPORTIU

Operació bikini al CLUB ESPORTIU

Home / Blog / Novetats Classes dirigidesPREPARA L'OPERACIÓ BIQUINI 07 de març de 2022PREPARA L'OPERACIÓ BIQUINI A BERGA RESORT!"És el moment de canviar alguns hàbits alimentaris i començar a seguir una vida activa amb exercici físic."  Segur que aquest pensament t'ha...