ENTRENADORS

;
;

ENTRENA AL MÀXIM!

Des del CLUB ESPORTIU BERGA RESORT un servei de PERSONAL TRAINER a través del qual podràs disposar d’un entrenador personal que et guiarà durant el teu entrenament per portar el teu potencial al màxim .

A més a més qualsevol dels nostres entrenadors podrà el·laborar un pla de d’entrenament personalitzat per que puguis seguir-lo durant la setmana i realitzar exercicis que t’ajudin a millorar els teus entrenaments.

Dirigeix-te a la recepció del CLUB ESPORTIU per rebre tota la informació sobre el que els nostres entrenadors poden fer per tú. No ho dubtis entrena al màxim al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT.

Entrenaments a la teva mida!

01

PERSONAL TRAINER

Extreu tot el teu potencial a través del servei d’entrenadors personals que oferim al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT. Un dels nostres entrenadors es dedicarà només al teu entrenament durant les hores convingudes.

02

PLANS D’EXERCICI

Sol·licita un pla d’exercicis personalitzat per la teva condició i situació fisica. Els nostres entrenadors l’el·laboraran a la teva mida per que puguis seguir una rutina d’exercicis pautada a través d’entrenaments a la sala de fitness i també de classes dirigides.

ELS NOSTRES ENTRENADORS

GALERIA D’IMATGES