CIRCUIT D’AIGÜES

;
;

Relaxa't després d'entrenar al WELLNESS!

La relaxació és el conjunt de tècniques per disminuir el to muscular excessiu i proporcionar una distensió física i mental augmentant l’energia del nostre organisme per fer front a la nostra activitat d’una manera òptima. No es tracta simplement del mer repòs sinó d’una disminució de la tensió excessiva que ens facilitarà actuar de manera serena i amb energia utilitzant el to muscular apropiat a cada activitat.

De manera que practicant exercicis de relaxació podrem afrontar les exigències de la vida diària sense esgotar la nostra energia millorant el control sobre les situacions diàries a què ens enfrontem estiguin relacionades amb la pràctica esportiva o no. La ment clar i el cos en disposició òptima per actuar amb eficàcia.

CARACTERÍSTIQUES

JACUZZI

Disminueix i relaxa la tensió muscular i la musculatura cervical. Disminueix el dolor articular. Elimina l’estrés i les toxines.

SAUNA

Una sessió de sauna és un esforç físic i a llarg termini té efectes positius similars als de realitzar un entrenament moderat.

HALOTERAPIA

És recomanable per al rendiment esportiu, ja que és un mètode ideal per a la recuperació de la pèrdua d’aigua i sals minerals.

TEMPLE DE DUTXES

Circuit de dutxes a diferents temperatures que t’ajudaran  a recuperar-te després de qualsevol sessió d’entrenament.

QUINS BENEFICIS M'APORTA EL WELLNESS?

El Wellness busca un equilibri més profund que té l’estat mental com a punt de partida i fi fonamental per a un bon estat de salut general òptim. D’aquesta manera, podem sintetitzar el wellnes com tota pràctica d’activitats enfocades a assolir l’equilibri mental i emocional. Tot això a través de lexercici.

WELLNESS A INSTAGRAM

Segueix al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT a les xarxes socials per estar al corrent de totes les novetats que podràs trobar al CIRCUIT D’AIGÜES.

ALTRES INSTAL·LACIONS

Fes un cop d’ull a la resta d’instal·lacions que podràs trobar al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT.

Piscina
INTERIOR

Sala de
CROSSBER

Sala de
YOGA

Vols realitzar alguna activitat en concret?

Utilitza el nostre cercador per poder trobar totes les activitats que realitzem al Club Esportiu Berga Resort.