PISCINA INTERIOR

;
;

Millora el teu entrenament a la PISCINA INTERIOR!

Sempre hem sentit a dir que la natació és l’esport més complet, i ho és perquè és un exercici aeròbic en què es veuen implicats dos terços dels músculs del cos, potenciant la força, la resistència i la flexibilitat. A més, es pot practicar a qualsevol edat, el risc de lesions és menor i la pràctica habitual té beneficis per al cos a mitjà i llarg termini.

En nedar utilitzem la majoria dels grups musculars del nostre cos, tant el tren superior com l’inferior a més de tronc i cap, per la qual cosa les articulacions estan més flexibles i els músculs es tonifiquen i s’enforteixen, sobretot els de l’esquena. Per això és un exercici molt recomanat per als que pateixen hèrnies, lumbàlgies o problemes de malucs.

CARACTERÍSTIQUES

CREMAR GREIX

En òptimes condicions i segons la intensitat a què es practiqui, amb la natació es poden cremar entre 500 i 600 calories per hora. Per això és habitual que s’incorpori a les rutines dels que comencen un programa de pèrdua de pes.

COL·LESTEROL

Com que és un exercici d’intensitat baixa però que es desenvolupa durant períodes de temps més llargs, ajuda a baixar els nivells de colesterol a la sang i produeix més sensibilitat a la insulina, disminuint els nivells de glucosa a la sang.

NEURONALS

En nedar posem en marxa els dos hemisferis cerebrals i els quatre lòbuls del cervell, cosa que sembla que comporta més cognició, a més, es produeixen enllaços neuronals i més activació del cervell que rep més oxigen.

CARDIORESPIRATORI

Millora el consum d’oxigen fins a un 10% i el cor pot impulsar la sang fins a un 18% més. Això reverteix en una circulació millor, disminueix la freqüència cardíaca, implica augment de la resistència cardiorespiratòria.

QUINS BENEFICIS M'APORTA LA NATACIÓ?

En submergir el nostre cos a l’aigua per a la pràctica esportiva, aquest “pesa menys”, es regeix pel principi de la flotabilitat i no rep l’impacte de l’asfalt o superfícies dures a què fa front a altres esports. Així, les articulacions es desgasten menys i es preserven millor.

PISCINA INTERIOR A INSTAGRAM

Segueix al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT a les xarxes socials per estar al corrent de totes les activitats que podràs realitzar a la PISCINA INTERIOR i de totes les novetats que proposem.

ALTRES INSTAL·LACIONS

Fes un cop d’ull a la resta d’instal·lacions que podràs trobar al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT.

Circuit
D’AIGÜES

Sala de
CROSSBER

Sala de
YOGA

Vols realitzar alguna activitat en concret?

Utilitza el nostre cercador per poder trobar totes les activitats que realitzem al Club Esportiu Berga Resort.