SALA CROSSBER

;
;

Entrena al màxim amb la sala de CROSSBER.

El CROSSBER és un tipus d’entrenament amb exercicis funcionals, constantment variats executats a alta intensitat. És un programa de força i acondicionament físic total, que es basa en l’increment de les 10 capacitats fisiques més reconegudes pels especialistes de l’entrenament esportiu. Durant l’exercici es busca desenvolupar la força i la tonalitat muscular, també incrementar la funcionalitat dels músculs per repetir els moviments en diferents situacions de la vida real.

Al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT podràs realitzar classes de CROSSBER diferents dies de la setmana, consulta l’horari per saber quan es realitzen:

CARACTERÍSTIQUES

CREMAR CALORIES

Com a conseqüència de la intensitat dels exercicis que proposa, el crossber és un mètode d’entrenament ideal amb el què podrem baixar de pes i cremar una gran quantitat de calories de manera ràpida i eficaç.

FORÇA MUSCULAR

És un tipus d´entrenament que es basa en la regularitat i que també en aquest sentit pot augmentar la força muscular. Entre els exercicis que contribueixen a fer-ho hi ha els de tríceps, bíceps, les dominades i moltes altres

MÉS RESISTÈNCIA

Segurament la teva primera classe se’t faci costa amunt, però conforme segueixis evolucionant notaràs com el teu cos resisteix cada cop més i et permet seguir incrementant el teu esforç i rendiment durant totes les sessions d’entrenament.

MILLORA RESPIRATÒRIA

Això és especialment beneficiós no només per fer exercici sinó per a la nostra pròpia rutina. Aquesta resistència repercutirà favorablement a la nostra qualitat de vida. És perquè genera una millor salut cardiovascular.

QUINS BENEFICIS M'APORTA EL CROSSBER?

L’esportista entrena diversos aspectes físics alhora. Això vol dir que cada sessió contribueix a millorar: força, agilitat, potència, equilibri i resistència cardiovascular. Un esport, múltiples resultats. El fet de no haver de practicar diferents disciplines per millorar cadascuna d’aquestes àrees és, sens dubte, un gran punt a favor seu.

CROSSBER A LES XARXES

Segueix al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT a les xarxes socials per estar al corrent de tots els exercicis que podràs pràcticar a la SALA DE CROSSBER i de totes les novetats que proposem.

ALTRES INSTAL·LACIONS

Fes un cop d’ull a la resta d’instal·lacions que podràs trobar al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT.

Circuit
D’AIGÜES

Sala de
CYCLING

Sala de
YOGA

Vols realitzar alguna activitat en concret?

Utilitza el nostre cercador per poder trobar totes les activitats que realitzem al Club Esportiu Berga Resort.