SALA CYCLING

;
;

Diverteix-te i entrena a la sala de CYCLING!

El Cycling és una activitat principalment aeròbica. És a dir, és imprescindible l’oxigen per obtenir l’energia que demana el cos. L’organisme utilitzarà les reserves d’hidrats de carboni i greix per descompondre’l en energia, per la qual cosa contribueix a la pèrdua de pes.

Una altra característica més del cicle indoor o de l’exercici aeròbic és que normalment té un nivell moderat d’intensitat i durant períodes de temps extensos.

CARACTERÍSTIQUES

CREMAR CALORIES

Una de les principals raons per practicar el cycling té a veure amb la despesa calòrica. Les sessions duren 50 minuts i podeu cremar fins a 600 calories.

TONIFICACIÓ

Aquest esport treballa sobretot la zona inferior del cos, és a dir, les cames i els glutis. És clar que també hi participen alguns músculs de la zona superior.

BENESTAR

Quan realitzem una activitat cardiovascular segreguem endorfines, les anomenades hormones de la felicitat, que fan que millori el benestar.

CIRCULACIÓ

D’entre tots els beneficis del cycling, un dels més importants és que millora la circulació sanguínia. En fer exercici el cor s’engrandeix i, a més, perd part del greix que l’envolta.

QUINS BENEFICIS M'APORTA EL CYCLING?

És una activitat divertida que se sol fer en grup, al ritme de la música i dirigida per un monitor que s’encarrega de donar les pautes i motivar els qui són a la sala. Tot i això, i tot i disposar d’una bona energia i encara que creguis estar en un bon estat físic, per a la pràctica d’aquest esport és important conèixer des del punt que parteixes i saber que a poc a poc aniràs millorant.

MASTERCLASS CYCLING

Segueix al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT a les xarxes socials per estar al corrent de les diferents masterclass que anem realitzant periòdicament a les nostres instal·lacions.

ALTRES INSTAL·LACIONS

Fes un cop d’ull a la resta d’instal·lacions que podràs trobar al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT.

Circuit
D’AIGÜES

Sala de
CROSSBER

Sala de
YOGA

Vols realitzar alguna activitat en concret?

Utilitza el nostre cercador per poder trobar totes les activitats que realitzem al Club Esportiu Berga Resort.