SALA ZEN

;
;

ENTRENA COS I MENT A LA SALA ZEN!

Cuidar la postura del nostre cos imprescindible pel nostre benestar, per això és molt important tenir una rutina d’exercicis per posar-nos en forma, que a més a més de tonificar el cos ens ajudi a reconnectar la ment.

 

 

Els esports que es practiquen en aquesta sala són disciplines “dos per un” ja que aconsegueixen renovar-nos per fora i resetejar-nos per dins. Aquestes disciplines destaquen per una pràctica d’esport de baixa intensitat, on els músculs treballen i es tonifiquen tenint com a resistència el propi pes corporal o material.

 

DISCIPLINES I CLASSES

IOGALATES

Si al Ioga hi afegim el mètode Pilates, obtenim un entrenament més complet, que permet adquirir flexibilitat i reforçar la musculatura.

PILATES

La pràctica de pilates és un mitjà per millorar en salut a través de l’entrenament físic i en benestar mitjançant l’entrenament mental.

HIPOPRESSIUS

Són un tipus d’exercici en què treballem alhora amb la respiració i la postura, aconseguint així molts beneficis per al nostre cos.

IOGA

Una disciplina tradicional espiritual, física i mental originada a lÍndia. El ioga és una de les sis dàrshanes  ortodoxes de l’hinduisme.

GIMNASTICA ESPORTIVA PELS INFANTS!

L’objectiu fonamental de les classes de gimnàstica és desenvolupar de manera harmònica tant força com flexibilitat.

En aquesta classe treballem l’equilibri, la coordinació, la motricitat i la consciència corporal amb exercicis de salt, flexibilitat i terra.

Una activitat d’iniciació al món de la gimnàstica esportiva!

DANCE & IOGA A INSTAGRAM

Segueix al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT a les xarxes socials per estar al corrent de tots els exercicis que podràs pràcticar a la SALA ZEN i de totes les novetats que proposem.

ALTRES INSTAL·LACIONS

Fes un cop d’ull a la resta d’instal·lacions que podràs trobar al CLUB ESPORTIU BERGA RESORT.

Circuit
D’AIGÜES

Sala de
CROSSBER

Sala de
CYCLING

Vols realitzar alguna activitat en concret?

Utilitza el nostre cercador per poder trobar totes les activitats que realitzem al Club Esportiu Berga Resort.