Home / Blog / Novetats Classes dirigides

NOVES CLASSES DIRIGIDES!

1 de novembre, 2022

TRX FLOW I HIPOIOGA

Iniciem el mes de novembre amb dues noves classes que estem segurs que t’agradaran!

Seguint les tendències esportives i després de formar als nostres monitors, hem decidit introduir noves classes com TRX FLOW i HIPOIOGA. Dues modalitats esportives on realitzaràs un treball molt diferent per tonificar el teu cos.

TRX flow i hipoioga, les classes dirigides que et posaran en forma abans de les festes de Nadal.

Club Esportiu Berga Resort

HIPOIOGA

T’agradarà si… busques realitzar una activitat d’intensitat baixa per treballar sense impacte muscular cercant el benestar postural i la relaxació.

Els seus beneficis… és un entrenament d’hipopressius amb elements de ioga, una activitat sense impacte que millora la flexibilitat amb els moviments.

 

TRX FLOW

T’agradarà si… busques un entrenament suau per millorar la mobilitat de l’ entrenament reaitzant exercicis dinàmics enfocats a l’extensió de la columna amb la respiració sincronitzada.  

Els seus beneficis… és un entrenament de baixa intensitat que t’ajudarà a millorar el teu equilibri, flexibilitat i relaxació, a l’hora de mantenir un control de la respiració.

 

L’HÀBIT DE FER ESPORT!

Una de les maneres més fàcils d’adquirir l’hàbit saludable de fer esport de manera regular és trobant una activitat esportiva que puguis compartir amb més persones, on et diverteixis i alhora sigui un repte per a tu. Prova-ho i segur que t’enganxes a la rutina!

ARTICLES SIMILARS

Entrevista Núria Picas

Entrevista Núria Picas

Home / Blog / Entrevista a Núria PicasENTREVISTA A NÚRIA PICAS12 de novembre 2022COM HAS VISCUT LA CURSA SALOMON ULTRA PIRINEU 2022 ?L'he viscut d'una manera molt especial, perquè era el meu retorn després de més de 4 anys sense competir. Vaig escollir aquest cursa...

Màquines de la SALA DE FITNESS

Màquines de la SALA DE FITNESS

Home / Blog / Novetats Classes dirigidesMÀQUINES SALA FITNESS07 de març de 2022CINTES, ELÍPTIQUES, BICICLETESARTIS RUN Una cinta ergonòmica i molt intuïtiva. Permet seleccionar la velocitat i el pendent sense interferir en el ritme de l’entrenament mitjançant les...

Operació bikini al CLUB ESPORTIU

Operació bikini al CLUB ESPORTIU

Home / Blog / Novetats Classes dirigidesPREPARA L'OPERACIÓ BIQUINI 07 de març de 2022PREPARA L'OPERACIÓ BIQUINI A BERGA RESORT!"És el moment de canviar alguns hàbits alimentaris i començar a seguir una vida activa amb exercici físic."  Segur que aquest pensament t'ha...