Home / Blog / Novetats Classes dirigides

PREPARA L’OPERACIÓ BIQUINI 

07 de març de 2022

PREPARA L’OPERACIÓ BIQUINI A BERGA RESORT!

“És el moment de canviar alguns hàbits alimentaris i començar a seguir una vida activa amb exercici físic.” 

Segur que aquest pensament t’ha rondat pel cap algun moment d’aquest any, o fins i tot d’aquest mes. Després d’un hivern relaxat toca deixar-nos d’excuses i començar a activar i cuidar el nostre cos. Això sí, cal tenir en compte que  l’operació biquini no consisteix a aprimar-se el més ràpid possible amb dietes miraculoses i entrenaments excessius, sinó en millorar el nostre aspecte físic respectant la progressió lògica del cos.

En altres paraules, el que necessites perquè l’operació Bikini sigui un gran èxit és un bon pla d’entrenament.

Cal definir els objectius per aconseguir els canvis que et proposis, sigui eliminar el greix que sobra o incrementar el to i la massa muscular, per començar-te a sentir millor amb un mateix. Això sí, és important tenir una bona constància i regularitat, tant en l’exercici, com en l’alimentació.

Club Esportiu Berga Resort

Si el que busques és la pèrdua calòrica i tonificació de la musculatura de manera generalitzada, et recomanem combinar el teu entrenament personal i les classes dirigides.

Per treballar el tronc superior, seguint els exercicis proposats a les màquines de la sala de fitness podràs tonificar zones com l’abdomen, esquena i braços.

Per treballar el tronc inferior, la manera més fàcil i controlada de fer-ho és seguint les classes de GAC (Glutis, Abdominals i Cames), una modalitat esportiva divertida i eficient amb exercicis concrets que podràs complementar amb el teu treball individual a la sala de fitness.

ENTRENAMENT PERSONAL

Al club esportiu podeu gaudir del servei d’entrenament personalitzat amb un monitor únicament per tu. Aquestes sessions personalitzades estan destinades a tot tipus de modalitats esportives. Pots escollir entre:

  • Sessió individual, gaudeix del teu moment.
  • Sessió per grups reduïts (2 a 4 persones)
  • Entrenaments programats
  • Seguiment setmanal

Els horaris són flexibles i a convenir.

Per més informació contacta amb la recepció del Wellness al 938211250 ext.2 

ARTICLES SIMILARS

Entrevista Núria Picas

Entrevista Núria Picas

Home / Blog / Entrevista a Núria PicasENTREVISTA A NÚRIA PICAS12 de novembre 2022COM HAS VISCUT LA CURSA SALOMON ULTRA PIRINEU 2022 ?L'he viscut d'una manera molt especial, perquè era el meu retorn després de més de 4 anys sense competir. Vaig escollir aquest cursa...

Tenim noves CLASSES DIRIGIDES

Tenim noves CLASSES DIRIGIDES

Home / Blog / Novetats Classes dirigidesNOVES CLASSES DIRIGIDES!1 de novembre, 2022TRX FLOW I HIPOIOGAIniciem el mes de novembre amb dues noves classes que estem segurs que t'agradaran! Seguint les tendències esportives i després de formar als nostres monitors, hem...

Màquines de la SALA DE FITNESS

Màquines de la SALA DE FITNESS

Home / Blog / Novetats Classes dirigidesMÀQUINES SALA FITNESS07 de març de 2022CINTES, ELÍPTIQUES, BICICLETESARTIS RUN Una cinta ergonòmica i molt intuïtiva. Permet seleccionar la velocitat i el pendent sense interferir en el ritme de l’entrenament mitjançant les...